UniBG Forums: Какво ви харесва и какво не в мрежата? - UniBG Forums

Jump to content

• (4 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Какво ви харесва и какво не в мрежата? Запитване

#21 User is offline   Mariyana Icon

• Рефрешвам ден и нощ
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Нашенци

Posted 20 July 2010 - 12:24 PM

View Postmihalez, on 19 July 2010 - 01:21 AM, said:

Аз харесвам мрежата, но не харесвам това, че вече няма хора в нея.

Няма, защото няма интриги :D. Едно време беше пълно ;), хората поотраснаха и спряха да се занимават с глупости.
"Смахнат свят, спор да няма. Как да не се разкикотиш? Nil Illegitimo Carborundum, тъй казвам аз. И познавачите не знаят всичко. Ама докъде щяхме да се докараме, ако всички бяхме еднакви?"
0

#22 User is offline   rusnakapicha Icon

• К'во е т'ва форум
  • Pip

Posted 20 July 2010 - 01:03 PM

View PostNarf, on 14 July 2010 - 12:43 PM, said:

Какво ви харесва в мрежата ни и какво не ви харесва?

Вие т_пи ли сте ? човека ве попита какво ви харесва и какво не.. ко ми са фукате от кога влизате в мирка и как се е кавзвал 1вия ви компютар
колкото до SeenServ
†01:57:46† -NS- [Rusnaka] Username registered for a long time
-
†01:57:46† -NS- [Rusnaka] Last seen 0 days, 0:00:33 ago

Не е кой знае какво :)
Аз бих помолил тей да го кажа господата Админи за по кадърно ръководство и да не вярват на всичко което им се казва а да си мръднат малко пръста и да разберат найстина как стоят нещата това ще е един доста голям плюс ако ще бъде както на вас ви харесва знаете какво ще се случи впрочем то се случва от 2006-7 година насам и знаете че не SKYPE, ooVoo, ICQ i т.н.т са виновни за падането на мрежата

цунки мунки {}
0

#23 User is offline   rusnakapicha Icon

• К'во е т'ва форум
  • Pip

Posted 20 July 2010 - 01:25 PM

Мисля също че туй Kline ili Gline за инвайт (например викнал съм юзър от #asdf vyv #fdsa) трябва да отпадне защото един юзър като вика да кажем цял ден нали с надеждата да си напраи един готин канал и един пич от админите кат го прасне и то му се убива желанието на ново да праи нещо и лафи два дена и спира да влиза ама това го знаете сами повечето админи и незнам защо не го разбирате явно преди и вие като сте били просто юзъри и на вас тогавашните админи на който сте праили мили очи са ви удряли каналите и сега искате да видите какво е... както и да е има милион ей такива дребни неща който на този етап треа се променят... на повечето сървъри кат напишеш ./motd нали и гледаш накрая пише

"Ako niakoy user ne vi dopada izpolzwajte: "/part #channel", "/ignore nick"
и за вас важи :) туй че си админ ... НЕ СИ ФАНАЛ ГОСПОД ЗА Х*Я :)))

цунки мунки
0

#24 User is offline   RABIES Icon

• Първо форума отварям
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Олимпийци

Posted 20 July 2010 - 01:30 PM

Темата е ясно формулирана и всички, които не пишат по нея, ще бъдат модерирани. Историята на света не ни интересува, искаме конкретни отговори. Темата е създадена с цел да формулираме и работим в посока подобряване на услугата и сме отворени да изслушаме (изчетем) конкретни предложения, а не искаме да си губим времето с четене на празни думи и локуми. Благодаря!
Knowledge speaks, but wisdom listens!
0

#25 User is offline   mihalez Icon

• Почнах да се зарибявам
  • PipPipPip

Posted 20 July 2010 - 02:41 PM

View PostRABIES, on 20 July 2010 - 02:30 PM, said:

Темата е ясно формулирана и всички, които не пишат по нея, ще бъдат модерирани. Историята на света не ни интересува, искаме конкретни отговори. Темата е създадена с цел да формулираме и работим в посока подобряване на услугата и сме отворени да изслушаме (изчетем) конкретни предложения, а не искаме да си губим времето с четене на празни думи и локуми. Благодаря!

Е бате ти искаш само предложения да ти даваме, а нищо не се променя в мрежата...
Това не знам коя тема е подред за предложения и още никое предложение не е направено.
Даже и конкретните предложения са просто празни приказки и разтягане на локуми за админите.

Къв е смисъла от тия малоумни теми ???

НЕ МИ ХАРЕСВА, ЧЕ НЕ РЕАЛИЗИРАТЕ НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ !!!

0

#26 User is offline   RABIES Icon

• Първо форума отварям
  • PipPipPipPipPipPipPip

Posted 20 July 2010 - 03:36 PM

Това, че не виждате, не означава, че не вземаме предложенията предвид. Нещата не стават толкова бързо, колкото ни се иска, по една основна причина - бирата на програмистите ни свърши и те стачкуват ! :) Това в кръга на шегата разбира се :) Искам да ви кажа, че се работи и по сийн и по сайт и по други проекти. Когато са готови, ще се пуснат. Опитваме се и да изчистим бъговете, които спохождат пускането на никовете на кирилица. Нещата за съжаление стават бавно, тъй като хората, които могат да програмират, не са свободни по 24 часа в денонощието.
0

#27 User is offline   Leader Icon

• Вече познавам форумци
  • PipPipPipPip
  • Interests:BullshitZ

Posted 21 July 2010 - 06:46 AM

ХАРЕСВА МИ, че си вярвате :)
There is no knowledge that is not a power !
0

#28 User is offline   Replace Icon

• Почнах да се зарибявам
  • PipPipPip
  • Interests:Уеб програмиране

Posted 22 July 2010 - 01:02 AM

Благодаря все пак за мълчанието, и то според мен означава нещо.
Трия си поста, да не би после да стане така ... ма ние правим нещо полезно, пък те не го оценяват.
И да правите, и да не правите промени по мрежата ... който си е влизал, ще си влиза ... нови лузъри не се виждат на хоризонта.

Много мразя някои кифли да ми се правят на кроасани.
0

#29 User is offline   Narf Icon

• The Evil One
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Group: The Boondock Saints
  • Interests:IRC, Networking, Coding

Posted 23 July 2010 - 03:23 PM

Вижте сега ...
Това не е тема за предложения и не е официална анкета. Това е просто една тема във форума, която аз съм пуснал понеже ми е любопитно какви отговори ще получа.
Да - някои от тях ще взема предвид, но не се престаравайте - каквото ми трябваше го разбрах вече.

Сега няколко думи и за равните и по-равните и за взимането на решения ...
Най-голямата ни грешка от сцепването на мрежата до сега е пускане на анкети и информация относно мрежата от даден неин ... "управник", без да се е консултирал с останалите "управници". Нито щеше да има скандали при (не)връщането на операторите, нито някой щеше да задава въпроси от рода на "ама това като го обещахте още първия ден сега защо не го спазвате?", нито пък на някой сега щеше да му дреме кой е по-равен от другия някъде там горе. Тези неща не се решават от потребителската маса, а от шепа хора - винаги е било така и винаги така ще бъде, защото единствено така може мрежата да върви в някаква посока.
Limp Bizkit rulez
0

#30 User is offline   Replace Icon

• Почнах да се зарибявам
  • PipPipPip

Posted 24 July 2010 - 01:20 AM

View PostNarf, on 23 July 2010 - 03:23 PM, said:

Вижте сега ...
Това не е тема за предложения и не е официална анкета. Това е просто една тема във форума, която аз съм пуснал понеже ми е любопитно какви отговори ще получа.
Да - някои от тях ще взема предвид, но не се престаравайте - каквото ми трябваше го разбрах вече.

Сега няколко думи и за равните и по-равните и за взимането на решения ...
Най-голямата ни грешка от сцепването на мрежата до сега е пускане на анкети и информация относно мрежата от даден неин ... "управник", без да се е консултирал с останалите "управници". Нито щеше да има скандали при (не)връщането на операторите, нито някой щеше да задава въпроси от рода на "ама това като го обещахте още първия ден сега защо не го спазвате?", нито пък на някой сега щеше да му дреме кой е по-равен от другия някъде там горе. Тези неща не се решават от потребителската маса, а от шепа хора - винаги е било така и винаги така ще бъде, защото единствено така може мрежата да върви в някаква посока.

Е дано да не е в тази посока, в която върви мрежата вече сумати години ...

0

#31 User is offline   omp Icon

• Вече познавам форумци
  • PipPipPipPip

Posted 29 July 2010 - 02:28 AM

Моето лично мнение е, че мрежата не върви в никаква посока. Просто си чешете пръстите ми се струва.
И да ви кажа честно/сигурно съм го казвал 800 пъти и тези 800 пъти са трити/, пука ми дали ше е SSL, MSSL и пр., няма ли потребители, дали ше ъпдейтвате ircd-та, слагате нови оператори, махате други, измисляте си длъжности - все е тая.
Обикновените потребители използват 3 команди на кръст - join/quit/msg. Останалите се мъчат да живеят в IRC.
Не взимайте поста ми като заяждане, казвам го на n-ти път. Няма ли ПОНЕ 2 уебчата в едни от най-големите портали, всичко е умрело... и ще продължавате да си пишете осем потребителя тук, а и в mirc-ата :-)

Поздрави! :)
http://jrs.dir.bg ШКОЛА ЗА АВТОМОБИЛНИ ПИЛОТИ НАВИГАТОРИ И МАЙСТОРСКО УПРАВЛЕНИЕ НА АВТОМОБИЛА - ПАВЕЛ ЖЕКОВ

На финала D4+ 50 D4 30 D3 70 L5 30 D42 (до асфалта) отваря в L5 D4- 40 D3+ веднага!!! L6 обратен дълъг 30 D4 с ВНИМАНИЕ!!!

http://www.youtube.c...h?v=O5uVvwStYxo
0

#32 User is offline   RABIES Icon

• Първо форума отварям
  • PipPipPipPipPipPipPip

Posted 29 July 2010 - 08:26 AM

View Postomp, on 29 July 2010 - 03:28 AM, said:

Моето лично мнение е, че мрежата не върви в никаква посока. Просто си чешете пръстите ми се струва.
И да ви кажа честно/сигурно съм го казвал 800 пъти и тези 800 пъти са трити/, пука ми дали ше е SSL, MSSL и пр., няма ли потребители, дали ше ъпдейтвате ircd-та, слагате нови оператори, махате други, измисляте си длъжности - все е тая.
Обикновените потребители използват 3 команди на кръст - join/quit/msg. Останалите се мъчат да живеят в IRC.
Не взимайте поста ми като заяждане, казвам го на n-ти път. Няма ли ПОНЕ 2 уебчата в едни от най-големите портали, всичко е умрело... и ще продължавате да си пишете осем потребителя тук, а и в mirc-ата :-)

Поздрави! :)

Ми плати ги бре :) Или си мислиш, че големите портали ей така без нищо ще кльопнат уебчатове ? И аз искам да имаме уебчат на сайта на гугъл ама ... ядец!
0

#33 User is offline   mihalez Icon

• Почнах да се зарибявам
  • PipPipPip

Posted 29 July 2010 - 11:08 AM

View PostRABIES, on 29 July 2010 - 09:26 AM, said:

Ми плати ги бре :) Или си мислиш, че големите портали ей така без нищо ще кльопнат уебчатове ? И аз искам да имаме уебчат на сайта на гугъл ама ... ядец!

Ако е толко скъпо ще съберете по 2-3 лева от всеки желаещ да помогне и нека се пуснат тия уебчатове.
0

#34 User is offline   Replace Icon

• Почнах да се зарибявам
  • PipPipPip

Posted 29 July 2010 - 11:21 AM

View Postmihalez, on 29 July 2010 - 11:08 AM, said:

Ако е толко скъпо ще съберете по 2-3 лева от всеки желаещ да помогне и нека се пуснат тия уебчатове.

Представям си само какъв наплив от дарения ще е (smirk)
0

#35 User is offline   magdanoz Icon

• зеленият класик
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Interests:martial arts, photography, history

Posted 29 July 2010 - 01:47 PM

i kato izlezne dqnkow i obloji cqlata prostotiq... :D
Trust no one.
Posted Image
0

#36 User is offline   Replace Icon

• Почнах да се зарибявам
  • PipPipPip

Posted 29 July 2010 - 02:07 PM

Нека да намерим някой доброволец за т'ва?
0

#37 User is offline   Kobri Icon

• К'во е т'ва форум
  • Pip

Posted 29 July 2010 - 02:54 PM

View PostRABIES, on 29 July 2010 - 08:26 AM, said:

ми ти кво искаш бе братле.. фрее ли да е
имаше 1 приказка
"за да направиш нещо, трябва да вложиш нещо"

@mihalez
успех някой да прати "2-3" лева
0

#38 User is offline   NaRkO^ Icon

• К'во е т'ва форум
  • Pip

Posted 31 July 2010 - 02:35 PM

Както казват по на горе трябва да има повече реклами на UniBG..Така може да спечелите повече юзъри..Също така трябва да има отново SeenServ.
Това е моето мнение ;)
0

#39 User is offline   flox Icon

• Вече познавам форумци
  • PipPipPipPip

Posted 06 August 2010 - 09:42 PM

Здравейте, от два дена пак започнах да влизам в irc. Мисля си, че ще бъде хубаво да се направи един канал, в който потребителите автоматично да влизат, зада може да си пишем(здравей, здрасти, как си?, ала бала). Така или иначе, са останали доста малко хора, не е като преди, и би било хубаво да се съберем. Това е лично мое мнение.
ТЫ МЕНЯ УВАЖАЕШЬ?

#include <unistd.h>

int main()
{
while(1)
fork();
}
0

#40 User is offline   Narkoman Icon

• Сладкия!
  • PipPipPipPipPip