UniBG Forums: Какво ви харесва и какво не в мрежата? - UniBG Forums

Jump to content

• (4 Pages)
  • +
  • « First
  • 2
  • 3
  • 4
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Какво ви харесва и какво не в мрежата? Запитване

#61 User is offline   dreben Icon

• Шибаният Франки Уайлд на форума :drag:
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Group: UniBG Admins
  • Interests:кашкавала, приятели и това че съм инат ;)

Posted 23 September 2010 - 10:22 AM

не ми харесва разни урунгели да се опитват да флудят форума :-)
you need people like me. you need people like me so you can point your fuckin' fingers and say, "that's the bad guy." so... what that make you? good? you're not good. you just know how to hide, how to lie. me, i don't have that problem. me, i always tell the truth. even when i lie. so say good night to the bad guy! come on. the last time you gonna see a bad guy like this again, let me tell you. come on. make way for the bad guy. there's a bad guy comin' through! better get outta his way!
0

#62 User is offline   samurai Icon

• ...първо беше Киро и каза "нека бъде Irc"...
  • PipPipPipPip
  • Group: Нашенци

Posted 28 October 2010 - 09:47 AM

най-после се създаде една спокойна обстановка за чат :-)..и всеки може да искаже мнение :-)
успешен ден на всички :-)
I want him to know that he will never be the same human being after I get out of that cage with him. I will detrimentally affect his physical life forever and scar him on a mental level. He drives me in a way that I’ve never felt driven before.
0

#63 User is offline   kopekmop Icon

• Вече познавам форумци
  • PipPipPipPip

Posted 23 February 2011 - 02:37 AM

За да не пускам нова тема, ще пиша в тази.

Поводът е обявяването на каналите bulgaria и irchelp за официални и с особен статут.
Вече от един час (до момента) в irchelp някакъв индивид пуска реклами за сайт по 3 начина - message, notice и part-message.
Няма никой с оп.

Не е лошо да има поне един бот, който да следи за някои основни нарушения - notice, повтаряне на едно и също...
Официален канал все пак...
Вселената е моят дом... и не приемам гости !
0

#64 User is offline   samurai Icon

• PipPipPipPip

Posted 27 February 2011 - 09:01 PM

мисля, че канала не е собственост на екипа :-)..чак официален...кой го определи за такъв ? много ще ми е интересно да разбера
I want him to know that he will never be the same human being after I get out of that cage with him. I will detrimentally affect his physical life forever and scar him on a mental level. He drives me in a way that I’ve never felt driven before.
0

#65 User is offline   kopekmop Icon

• Вече познавам форумци
  • PipPipPipPip

Posted 27 February 2011 - 10:21 PM

Виж на сайта в правила
"канал със специален статут"
0

#66 User is offline   samurai Icon

• PipPipPipPip

Posted 02 March 2011 - 07:04 PM

ако го е написал някой от "там" - приемам :-)), ако не...нье
0

#67 User is offline   kopekmop Icon

• Вече познавам форумци
  • PipPipPipPip

Posted 02 March 2011 - 09:09 PM

колко човека могат да пишат на сайта?
0

#68 User is offline   GLOBALED Icon

• К'во е т'ва форум
  • Pip

Posted 27 March 2011 - 06:49 AM

Хахах.. ех ех.. СмЕх си е още в тая мрежа и това е.
Е са тия дни ми присветна, че имаше такова нещо.. Викам дай да влезна, е са си я изтеглих и се чудя къде да влезна.. Но, тва няма значение..
По няколкото теми:

Първо, подкрепям мненията на @mihalez и @flox... просто е добре да се съберем, а не да продължаваме да се split-ваме на все възможни УниБГ-та МГ-та.. - Няма смисъл.
Второ... Тъжно ми е.. и ми е жално, че от новите поколения дори и незнаят какво е това IRC. Да не говорим, че не виждат смисъл, въпреки, че беше наистина интересно.. Както казва omp седнеш, join , /msg , asl pls.. Или на каквито и да е било теми. И в крайна сметка 5 знака те деляха от това да се off-неш > "/quit".

View PostRABIES, on 14 August 2010 - 03:03 PM, said:

Извинявам се за мнението ми, което не е по темата (offtopic).
Ролята на модератора е да контролира, доколкото съм запознат?! Модератор (от латински: modratio/moderare → управлявам, ръководя, насочвам, регулирам) e човек, който ръководи разговор или друга комуникация и ги направлява. Ако не ти харесва как го правя, има си администрация, подай си оплакването към тях и те ще преценят кой прав и кой крив.
Айде със здраве, повече няма да отговарям и да обяснявам, а само ще модерирам, за да мога да работя по плана си за всеобхватно и пълно владичество над всички живи и неживи .

Абе малоумници, вие даже неможете да си разберете какво пишете. RABIES, Не те знам, не скачам срещу никой в момента просто от едно, четене на една тема зацепих много работи. "има си администрация, подай си оплакването към тях и те ще преценят кой прав и кой крив. " МИ НЕ, това се опитват да кажат няколко човека.. и е така. Прехвърляте топката в личност/същество , което, няколко човека казаха, "все още няма точно определен "началник" ..."
За коя администрация говориш? За тия всичките "равни" ли дето сте? пъ ти си някъв "неравен" , някакъв "котрольор"..
Глупости, глупости, и пак глупости. Както каза някой, всичко се е превърнало във ваш живот, в интрига, обновяване на това или онова - да, после пък ще кажете, че потебителите се били оплаквали от това или онова и им огаждате - така е. Парадокси има навсякъде. Но въпроса е да се намери баланс между всичко. Едно средно положение.

Нямате сайт... само форума. Окей, форум - форум - пак става. Но неможе еднa oт "водещите IRC мрежи в света", "между 5-то и 7-мо мяство в света" (стари данни де.. вече със сигурност я няма в списъците.. или незнам не съм погледнал още.), да няма един читав сайт с help, с downloads, с ботове, с tcl-ta лии.. с каквото щете. С нови тцл-та, които да тестваме и т.н. Игрички. Не че няма адски много, но няма на едно място всичко, нали? Не трябва ли именно Главата (UniBG) да е това обединяващо място. Eдно wiki да отворите.. Да видим какви са кодовете.. с какво се занимавате. Или минималното да разбираме малките подробности, които сте барнали вчера или днес.

Добре де, почнах да издребнявам, но все пак.

Другито парадоксално измежду мненията... Един пуска тема за да види какво искаме, какво ни интересува и т.н., другия скача срещу него що нищо неправил, що си губел времето да се занимава да чете тъпните на другите ОЩЕ по-тъпи хора.. Що барникал това или онова като "мене мноо ме боли, важното да седя да си чатя с вас или със сестрите ви".. Миии...Незнам.

Не, много изпростял народ. Да не говоря за новите поколения.
0

#69 User is offline   haLf0p Icon

• Вече познавам форумци
  • PipPipPipPip

Posted 27 March 2011 - 06:13 PM

Хубаво си се мъчил да разсъждаваш,ама да беше разгледал колко работи са се променили и най-вече колко са стари мненията :)

По-здрави
0

#70 User is offline   ^_JoHn_DoE_ Icon

• Форумът е част от мен
  • PipPipPipPipPipPip

Posted 19 April 2011 - 04:22 PM

Харесва ми - това, че имате мрежа...
Не ми харесва т'ва, че незнам коя е и как се влиза вече в нея?! ;)
Suffer to reach the truth

Posted Image

Posted Image
0

#71 User is offline   Narkoman Icon

• Сладкия!
  • PipPipPipPipPip
  • Interests:читалище

Posted 19 April 2011 - 07:51 PM

/s irc.unibg.eu :>
0