Какво ви харесва и какво не в мрежата? Запитване
Posted 14 July 2010 - 11:43 AM
Какво ви харесва в мрежата ни и какво не ви харесва?
Моля всички които имат желание, да изкажат мнението си ...
Posted 14 July 2010 - 07:02 PM
2) Галерия.
3) Вотинг.
4) Не се добавят нови сървъри - съответно няма и потребители. Тук пишат 5 човека. Скоро може и никой да не пише.
5) Няма seen/seenserv.
6) Никаква реклама.
Хората са го написали по-горе
На финала D4+ 50 D4 30 D3 70 L5 30 D42 (до асфалта) отваря в L5 D4- 40 D3+ веднага!!! L6 обратен дълъг 30 D4 с ВНИМАНИЕ!!!
http://www.youtube.c...h?v=O5uVvwStYxo
Posted 14 July 2010 - 08:28 PM
Posted 14 July 2010 - 11:21 PM
Би било добре да се правят по вазможност Уебчатове в сайтове за запознаства или нещо от тоя сорт за да почнат да влизат нови потребители, сега сме затворен цикъл.
Posted 15 July 2010 - 12:52 AM
Narkoman, on 14 July 2010 - 08:39 PM, said:
Posted 15 July 2010 - 06:49 AM
А по темата:
И с 5 сървъра мрежата може да работи нормално (имаше тема по въпроса), но трябва да има хора, които да поддържат качествено сървърите и сървизите, да добавят нови функционалности...
Останалото за сайт, реклама, уебчатове и т.н. няма да го повтарям.
Posted 15 July 2010 - 08:04 AM
Sevdalin, on 15 July 2010 - 01:52 AM, said:
Все още няма нито един официално линкнат сървър. И трите нови сървъра са в тестов период и ще се гласуват, когато изтече времето. Не виждам какви връзки трябва да вкарваш за тази работа, след като администраторите така или иначе ще гласуват всеки. Няма гаранции, че ще бъдат одобрени и трите. Вярно е и че сме отхвърляли кандидатури за линк, но вярваме, че сме го направили за доброто на мрежата, защото не виждам смисъл да връщаме абюзърите, които до оня ден флуудиха и ни обиждаха. Особено пък и да им даваме права - абсурд. Всеки, който желае, може да представи кандидатурата си за линк пред оператор/администратор и ако ни убеди, че сървърът заслужава да бъде линк, ще бъде предложен за тестов период. Но отсега казвам, че сървъри, които смятат да действат като шелпровайдъри и да се пълнят само с бнц-та, няма да бъдат приемани. Елате с предложения за привличане на истински юзъри и сте добре дошли. Но гледайте и тези предложения да са обосновани и да можете да ги реализирате. Това е.
Posted 18 July 2010 - 01:10 AM
В момента целта е не аз и ти да пускаме IRCd-та откъдето можем, а да има потребители. Ти не си от хората, които ще докарат нови такива. Пределно ясно е кой къде влиза, кой къде се прави на тарикат и най-вече кой ползва IRC като услуга.
Поздрави и не приемайте поста ми като заяждане!
На финала D4+ 50 D4 30 D3 70 L5 30 D42 (до асфалта) отваря в L5 D4- 40 D3+ веднага!!! L6 обратен дълъг 30 D4 с ВНИМАНИЕ!!!
Posted 18 July 2010 - 02:20 AM
Не тълкувайте поста ми погрешно... аз съм прост потребител, който няма намерения за сървъри и права/някога имах интерес и линквах/, привличане на нови такива и т.н. Не ангажирам никого с мнението си и се надявам да не бъде затрито.
В крайна сметка сме тук, или там, за да чатим. Да убием време, някои си търсят да еб*т, и т.н. На мен ми е през ... тва... дали ше се закача на ебан-мебан или лирекс. Пука ми за SSL, или IPV6, hosts, bncs. Искам диалог с който да си направя кефа... и да си quit-на след тва. Дали ше е с нарф, сестра му или първата срещнатa... за да мине време... Тук се взимате на сериозно, и за вас Internet relay chat не е начин на комуникация, а начни на живот и на интрига. Форума е обсипан със ругатни по всички, които правят възможно тази услуга да работи. Аз не виждам смисъл...
Ще задам следния въпрос: С какво "разцепването" помогна на най-голямата българска мрежа?
Аз като потребител на IRC - UniBG от 98 година, /година през която някой от администраторите тук не са виждали компютър, щото моя първи компютър беше '88 година Правец 8M/ в коя мрежа да се набутам и защо?!
Вие предлагате услуга. С какво ще ме накарате да я използвам и да ми е кеф чата?
Поздрави!
Posted 19 July 2010 - 10:59 PM
А това, че 4 човека са по-равни от останалите просто няма смисъл да го коментирам, сами си знаете какво значи това, но не искате да го признаете.
Posted 20 July 2010 - 08:10 AM
Другото, което искам да отбележа, структурирането на управлението на мрежата не би следвало да ви касае ... нали за всички е важен само чата. Припомнете си времената, в които сте чатили, без да познавате оператор/администратор и сте влизали в мрежата само, за да си говорите с познати и непознати, за едното asl и hi, kak si ... Все пак тогава бяха златните години на IRC, редно е да стремим към същото.

Sign In
Register
Help

MultiQuote