Дете на 3 години и половина умее да чете гладко, да брои до 1000 и дори познава глобуса на Земята по-добре от мнозина възрастни.
Въпреки крехката си възраст, малкият Парис Иванов от Стара Загора знае толкова много, че от Образователното министерство спокойно могат да му издадат диплома директно за завършен 4-ти клас.
Малчуганът е изчел всички буквари за първи клас - буквално с кориците, плюс куп детски книжки. Напред е и с математиката, тъй като решава елементарни задачи и може да брои до хиляда.
Източник: http://news.ibox.bg/news/id_792870674 + видео
Page 1 of 1
Дете - чудо в Стара Загора
Posted 26 March 2010 - 10:56 AM
браво на лапето :-)
дано продължава да дърпа със същата скорост
дано продължава да дърпа със същата скорост
you need people like me. you need people like me so you can point your fuckin' fingers and say, "that's the bad guy." so... what that make you? good? you're not good. you just know how to hide, how to lie. me, i don't have that problem. me, i always tell the truth. even when i lie. so say good night to the bad guy! come on. the last time you gonna see a bad guy like this again, let me tell you. come on. make way for the bad guy. there's a bad guy comin' through! better get outta his way!
Posted 26 March 2010 - 05:49 PM
Всичко хубаво ама какво е това Парис бе, егати, не устанаха ли хубави български имена, че децата се кращават на сериали? Е това само не мога да разбера, иначе държавата ни се нуждае от такива кадри, родителите трябва да са много горди.
п.с. Сетих се да добавя, че ми е известно и че Парис е носил името и древногръдски бог, и все пак ми се вижда доста странно.
п.с. Сетих се да добавя, че ми е известно и че Парис е носил името и древногръдски бог, и все пак ми се вижда доста странно.
"Смахнат свят, спор да няма. Как да не се разкикотиш? Nil Illegitimo Carborundum, тъй казвам аз. И познавачите не знаят всичко. Ама докъде щяхме да се докараме, ако всички бяхме еднакви?"
Posted 26 March 2010 - 08:10 PM
Mariyana, on 26 March 2010 - 05:49 PM, said:
Всичко хубаво ама какво е това Парис бе, егати, не устанаха ли хубави български имена, че децата се кращават на сериали? Е това само не мога да разбера, иначе държавата ни се нуждае от такива кадри, родителите трябва да са много горди.
Една корекция само - Парис е троянски принц, причинил Троянската война, а не бог
Knowledge speaks, but wisdom listens!
Posted 29 March 2010 - 11:30 AM
Щом чавето е толкова умно, значи вече знае, колко му е тъпо името
Физиономист съм и никога не забравям лица, но за теб си струва да направя изключение.
Защо трябва да съм толерантен с мнението на другите, когато моето винаги е вярното?
link: Молба
Защо трябва да съм толерантен с мнението на другите, когато моето винаги е вярното?
link: Молба
Posted 29 March 2010 - 05:49 PM
RABIES, on 26 March 2010 - 09:10 PM, said:
Една корекция само - Парис е троянски принц, причинил Троянската война, а не бог
Силно се надявам, че е кръстен на него, а не както казваш на някакъв от сериал 
Злите езици говорят, че Парис всъщност се е казвал Александър, пък тази дума в древногръцкия имала значение на "любовник" и не случайно на тоя му викали така.
С това си име чавето е орисано и ще зае*е науката в името на другата кауза (помислете си само к'во стана с Парис Хилтън).
Учи се от грешките на другите, за да не се учиш от своите собствени.
Page 1 of 1

Sign In
Register
Help

MultiQuote