Page 1 of 1
Истината за голите снимки на Волен Сидеров (18+) link
Posted 16 March 2010 - 10:52 AM
Цялата статия
Даже не смея да коментирам, то не че има много какво, поредното изумление! Моля насочете се към линка по-отгоре.
Даже не смея да коментирам, то не че има много какво, поредното изумление! Моля насочете се към линка по-отгоре.
"Смахнат свят, спор да няма. Как да не се разкикотиш? Nil Illegitimo Carborundum, тъй казвам аз. И познавачите не знаят всичко. Ама докъде щяхме да се докараме, ако всички бяхме еднакви?"
Posted 16 March 2010 - 11:01 AM
ой, котьооооо :-D
you need people like me. you need people like me so you can point your fuckin' fingers and say, "that's the bad guy." so... what that make you? good? you're not good. you just know how to hide, how to lie. me, i don't have that problem. me, i always tell the truth. even when i lie. so say good night to the bad guy! come on. the last time you gonna see a bad guy like this again, let me tell you. come on. make way for the bad guy. there's a bad guy comin' through! better get outta his way!
Posted 17 March 2010 - 09:36 PM
nik666, on 16 March 2010 - 07:47 PM, said:
Тия снимки бяха актуални по-миналите избори бе Марияно.
АБЕ НиколаЙЕ, аз сега ги виждам и за мен са нещо ново
"Смахнат свят, спор да няма. Как да не се разкикотиш? Nil Illegitimo Carborundum, тъй казвам аз. И познавачите не знаят всичко. Ама докъде щяхме да се докараме, ако всички бяхме еднакви?"
Posted 20 March 2010 - 02:37 AM
Съвсем скоро очаквайте голите снимки на Васа Ганчева!
Физиономист съм и никога не забравям лица, но за теб си струва да направя изключение.
Защо трябва да съм толерантен с мнението на другите, когато моето винаги е вярното?
link: Молба
Защо трябва да съм толерантен с мнението на другите, когато моето винаги е вярното?
link: Молба
Posted 20 March 2010 - 10:52 PM
Усещам аз как може да се спретне един "гол" календар за цели 240 месеца напред ама айде ... или 239, щото ако бате Бойко се снима, времето ще спре само на неговия месец D:
Posted 27 June 2010 - 03:03 PM
Mariyana, on 16 March 2010 - 10:52 AM, said:
Цялата статия
хахахахахахахахаахахаххахахахахахахахахахахахахахаххахахахахахахахахахахахаахахахахахахаххахахахахахахахах
Page 1 of 1

Sign In
Register
Help

MultiQuote